Capital-Invest
Description
PerusahaanCapital-investasi - an
asosiasi investor, manajer, analis lan pembiaya sing
kerja bareng nambah bathi. Kita ngedegake perusahaan ing 2021
ing kuartal kaping pindho lan wis nandur modhal ing proyek sing luwih janjeni
wiwit iku. Kerja sama sing saling nguntungake antarane investor lan
perusahaan ngidini sampeyan entuk untung maksimum lan
linuwih. Kita ora ngandelake bathi super cepet, nanging isih bisa
penghasilan pasif jangka panjang, aman lan stabil. Sistem kita adhedhasar
analis berpengalaman sing makarya saben dina ing proyek janjeni
jagad iki Sabanjure, kita njamin bathi investor kanthi nganakake risiko
amarga distribusi dhuwit sekaligus kanggo jumlah akeh
aplikasi. Iki ngidini sampeyan nyilikake risiko lan mbangun
hubungan finansial sing bisa dipercaya antarane tautan
sistem Kita wis nyipta ora mung proyek investasi, nanging kabeh
ekosistem kanthi kesempatan akeh kanggo investor, lan kanggo
perusahaan wiwitan utawa perusahaan sing saya akeh. Saiki kita fokus kanggo ngembangake
layanan sing disedhiyakake lan nggoleki investor anyar, sing pengin
entuk bathi sing stabil. Gabung karo tim investasi Modal saiki!
Investment plans
Profit Period
127.84% 6 months
230.89% 9 months
354% 12 months
Options
Rating 4.54
Start date 2021-04-06 (39 days)
Minimum deposit 0.001
Referral program 6%, 2%
Site languages
Payment systems
Chat