BtcmagicLTD
Description
BTC MAGIC LIMITED minangka perusahaan investasi blockchain utama lan salah sawijining pemilik institusi mata uang kripto paling gedhe. Ngelingi kahanan saiki ing negara kita, perusahaan kita minangka kahanan luar negeri. Kita minangka perusahaan dagang online kanthi pangguna sing adhedhasar ing Inggris. Misi kita dadi pemangkin adopsi lan inovasi Blockchain sing nyebar. Fokus eksklusif kanggo investasi teknologi blockchain, tim BTC MAGIC LIMITED dialami ing finansial tradisional lan teknologi Blockchain sing anyar. Duwe hubungan sing kuat karo sawetara wirausahawan sing paling janjeni lan investor utama liyane ing papan kasebut, BTC MAGIC LIMITED nggayuh filsafat investasi strategis kanthi nggawe portofolio lan macem-macem sumber daya tambah-khusus industri kanggo perusahaan portofolio
Investment plans
Profit Period
109% 1 day
130% 2 days
175% 3 days
260% 4 days
725% 8 days
1450% 16 days
5000% 32 days
800% 5 days
2000% 7 days
Options
Rating 3.4
Start date 2020-11-18 (15 days)
Minimum deposit 20
Referral program 5%
Site languages
Payment systems
Chat