Btc Bank
Description
BTC BANK minangka pimpinan ing
pasar kredit jangka pendek. Kegiatan utama perusahaan kita yaiku
njupuk celengan saka individu, uga menehi utang
diamanake dening USD lan mata uang kripto, sing ora mesthi dibukak
kesempatan kanggo macem-macem klien sing pengin nggawe celengan
utawa nyilih. Perusahaan kita bakal ngidini nggawe kahanan kanggo
keamanan lan nambah dana sampeyan. Kita njelasno kabeh
utang, lan uga njaluk nyedhiyakake valuta asing sing akeh banget
jaminan, sing nyuda risiko rugi aset nganti nul. Ing
tembung liyane, sampeyan bakal nampa penghasilan dijamin kanthi tarif apa wae
rencana sampeyan milih. Dadi klien perusahaan saiki lan tanpa wates
kesempatan bakal mbukak kanggo sampeyan entuk dhuwit karo kita.
Investment plans
Profit Period
10% 10 days
40% 20 days
75% 30 days
Options
Rating 5.05
Start date 2021-02-24 (48 days)
Minimum deposit 10
Referral program 5%, 2%, 1%
Site languages
Payment systems
Chat