Bitpayments LTD
Description
Bitpayments Limited iku Anyar
Perusahaan Manajemen Investasi sing berbasis ing Zealand didegake tanggal 06 Mei
2020. Kita utamane melu dagang cryptocurrency. Ing
Pembayaran bit, kita nawakake kanggo ngurus bagean sing paling tantangan
manajemen investasi, penilaian risiko sing rumit lan sampeyan bakal entuk
bathi. Ing bitpayments, kita dagang mata uang kripto ing macem-macem
ijol-ijolan crypto liwat bot dagang algoritma sing beda
ora mung kerja nanging unggul. Tujuane yaiku nyedhiyakake aman, andal lan
platform investasi sing dipercaya.
Investment plans
Profit Period
165% 30 days
Options
Rating 5.21
Start date 2021-02-17 (17 days)
Minimum deposit 10
Referral program 7%, 3%, 1%
Site languages
Payment systems
Chat