BitMax
Description
Sugeng rawuh ing situs web BITMAX.
Saiki sampeyan duwe kesempatan unik kanggo gabung karo
tahapan genesis proyek kita. Kita wis duwe akeh reputasi
kemitraan lan klien lan makarya kanthi Paradigma dana paling apik,
Modal Polychain, Modal Listrik, Andreessen Horowitz lan
liyane. Kita makarya kanthi cedhak karo pituduh anyar ing
Lapangan cryptocurrency - NFT, DeFi, ICO, IDO lan liya-liyane. Nggarap
proyek anyar ing tahap awal nyedhiyakake bathi super lan
nggawe kita sukses. Diversifikasi dana iku penting banget
bagean strategi lan njamin sukses ing cendhak lan
jangka panjang. Nalika nggarap investasi, kita nggunakake aturan risiko
manajemen lan tansah nambani dana para investor
tanggung jawab
Investment plans
Profit Period
112% 3 days
154% 9 days
316% 27 days
Options
Rating 4.07
Start date 2021-03-31 (10 days)
Minimum deposit 10
Referral program 8%
Site languages
Payment systems
Chat