BITLEGION
Description
BitLegion minangka perusahaan sing ana ing kene kanggo makili level perdagangan anyar ing pasar. Kabeh opsi sing apik kanggo entuk bathi uga kasedhiya. Kita kene kanggo nuduhake saben investor manawa dagang ing cryptocurrency duwe bathi yen sampeyan duwe tim sing pengalaman. BitLegion online 24/7 lan dhukungan mesthi kasedhiya kanggo mbantu wong sing butuh pitulung. Malah ing akhir minggu, tim dagang tetep mbukak kabeh dhuwit supaya bathi lan pembayaran ora mandheg. Platform BITLEGION ngidini saben investor milih kahanan investasi sing cocog kanggo awake dhewe, rong rencana sajrone 15 lan 20 dina kanthi pungkasan ngasilake deposit. Entuk bathi saben dina, tambahi ibukutha karo kita, saiki!
Investment plans
Profit Period
30% 15 days
Options
Rating 4.56
Start date 2021-06-04 (9 days)
Minimum deposit 20
Referral program 5%, 3%, 1%
Site languages
Payment systems
Chat