Bitgenius
Description
Bit Genius Limited didegake kanthi siji misi utama: Kanggo nyedhiyakake platform kanggo investor pemula, sing bisa dipercaya lan gampang dioperasikake. Perusahaan kasebut diluncurake kanthi motto supaya dagang lan investasi luwih gampang kanggo masarakat. Durung suwe, perdagangan lan investasi dianggep dadi papan perang kanggo para investor sing cerdas, kanthi pengalaman taun lan akeh kerugian sing ana ing mburi. Nanging jaman wis ganti lan uga skenario investasi ing jagad iki. Bit Genius winates nyedhiyakake kesempatan investasi cerdas, kanthi repot minimal. Kita nggawe perdagangan forex lan mata uang crypto dadi luwih gampang lan dingerteni kanggo para peserta anyar ing pasar. Apa sampeyan minangka investor pengalaman utawa wong anyar, Bit Genius bisa mbantu sampeyan nambah aset kanthi investasi ing dagang forex lan macem-macem mata uang crypto. Kajaba iku, kita nindakake kabeh cara sing abot kanthi njupuk keputusan bisnis sing penting, njelajah kesempatan investasi lan kabeh sing kudu sampeyan tampa yaiku entuk bathi.
Investment plans
Profit Period
30% 21 days
75% 35 days
171.43% 60 days
750% 28 days
3500% 70 days
7000% 120 days
Options
Rating 4.32
Start date 2021-07-18 (9 days)
Minimum deposit 10
Referral program 5%, 2%, 18%, 4%, 2%
Payment systems
Chat