BITANENSE
Description
Pedagang veteran nggunakake metode sing wis nyoba kanggo nganalisis tren jangka panjang ing pasar emas kanthi ngevaluasi grafik mingguan. Iki amarga rega emas perdagangan lan tren miring, padha karo instrumen pasar modal liyane. Pedagang ahli nggunakake akeh alat ing gudang senjata kanggo nemtokake rega bakal tren, utawa tetep padha.
Investment plans
Profit Period
30% 20 days
100% 50 days
300% 100 days
Options
Rating 2.7
Start date 2021-06-24 (33 days)
Minimum deposit 20
Referral program 5%, 2%, 0.5%, 0.25%, 0.25%
Payment systems
Chat