Bit-rocket
Description
Forex Trading, sumber paling apik kanggo
perusahaan gedhe kanggo entuk bathi gedhe. Ndhuwur paling
perusahaan ing saindenging jagad melu bisnis karo Forex
industri. Platform sing amba banget ing saben perusahaan
mlebu ing kana. BIT ROCKET LIMITED uga nandur modhal sing akeh
ibukutha ing Pasar Forex. Kita duwe tim Pedagang Forex sing
makarya luwih saka 20 taun ing platform kanthi sukses. Dagang Crypto,
salah siji sing paling apik
Investment plans
Profit Period
22.5% 15 days
24% 15 days
160% 50 days
Options
Rating 3.95
Start date 2021-02-22 (15 days)
Minimum deposit 20
Referral program 5%, 1%, 1%
Site languages
Payment systems
Chat