Besla Capital Ltd
Description
BESLA CAPITAL LTD yaiku a
perusahaan pangguna ing pamrentah Inggris saka
omah perusahaan, London. Perusahaan kita pangguna karo nomer kasebut
# 13223055. Kita adhedhasar akeh perusahaan dagang kaya
Binance, Bittrex, IQoption trading lan liya-liyane. Kita duwe nomer ahli
anggota tim sing ngatur dana ing macem-macem platform dagang. Kita
uga nggarap bisnis Hotel ing Singapura. Kita ngembangake
bisnis menyang pasar global ing saindenging jagad. Pramila kita mbukak a
platform online kanthi jeneng perusahaan kita.
Investment plans
Profit Period
50% 25 weeks
7% 35 days
Options
Rating 2.55
Start date 2021-02-23 (115 days)
Minimum deposit 20
Referral program 1%
Site languages
Payment systems
Chat