AXXIMUM
Description
2% Sawise 1 Dina Ditarik awak deposit lan kapentingan sawise 24 jam. 3% Saben dina 5 dina Bunga ditarik saben dina, bagean utama saka celengan ing pungkasan mangsa. 7% Bunga ditarik saben dina, bagean utama saka celengan ing pungkasan mangsa.
Investment plans
Profit Period
102% 1 day
15% 5 days
0% 0 day
Options
Rating 4.27
Start date 2021-09-09 (14 days)
Minimum deposit 20
Referral program 210%
Payment systems
Chat