AX TRADER
Description
Kanthi pitulung saka AX TRADER, sampeyan bisa entuk dhuwit tanpa ninggalake omah, lan apa maneh, tanpa njupuk keputusan beboyo. Kita wis nggawe sistem sing njamin penghasilan pasif sing tetep ing 3 rencana investasi. Perusahaan kita dununge ing London, kita nglumpukake wong sing duwe pengalaman apik lan katrampilan dagang ing kabeh pasar internasional. Kita nggunakake alat profesional lan canggih sing ora kasedhiya kanggo pangguna rata-rata. Analisis kita nyedhiyakake macem-macem risiko kerugian. Modal sing diduweni dening perusahaan kita njamin tumindak para karyawan, amarga bathi kasebut dijamin kanggo investor. Pinten sampeyan bisa entuk bathi karo investasi? 3% nganti 5% saka total penghasilan pasif saben dina. Bali saka setor sing diinvestasikan biasane bali sawise 30, 40 utawa 50 dina. Amarga transparan lengkap kanggo investor, kita menehi kamungkinan kanggo mbatalake setor lan mbatalake kapan wae. Kita nawakake antarmuka sing gampang digunakake, amarga sampeyan bisa miwiti petualangan kanthi investasi sajrone sawetara menit
Investment plans
Profit Period
90% 30 days
120% 30 days
Options
Rating 7.54
Start date 2020-12-07 (52 days)
Minimum deposit 10
Referral program 5%, 2%, 1%
Site languages
Payment systems
Chat