ASTROVEX
Description
Kita seneng nampani sampeyan ing situs web Astrovex Limited - salah sawijining platform sing paling aman lan andal kanggo dagang Forex lan cryptocurrency. Astrovex Limited diakoni sacara umum. lan perusahaan sing ndaftar kanthi resmi, nomer registrasi 12867280. Astrovex Limited minangka salah sawijining perusahaan dagang sing spesialisasine ing bursa Forex lan cryptocurrency. Tim kita wis mesthi lan tetep dadi pendukung transparansi kanggo narik investasi pihak katelu lan njamin bathi. Astrovex Limited ngupayakake cocog karo industri sing berkembang pesat. Kita aktif ngawasi tren pasar sing ganti lan terus ningkatake strategi dagang. Iki ngasilake luwih akeh investasi njaba lan macem-macem risiko supaya bisa nglindhungi kabeh mitra lan peserta platform Astrovex Limited.
Investment plans
Profit Period
75% 30 days
Options
Rating 5.75
Start date 2020-11-10 (22 days)
Minimum deposit 20
Referral program 5%, 1%
Site languages
Payment systems
Chat