As-brokerage
Description
AS Brokerage Ltd digawe tanggal 9 Oktober 2020, minangka makelar cryptocurrency multi-pertukaran unik. Perusahaan kasebut resmi didaftar ing Inggris lan dilindhungi undhang-undhang Inggris. Aktivitas utama perusahaan yaiku transaksi arbitrase lintas-bursa, spekulasi pertukaran cryptocurrency

Tujuane yaiku nyedhiyakake penawaran investasi sing paling nguntungake kanggo para klien. Kita nyoba nambah omzet saka perusahaan lan modal saka investor. Kita ngembangake wates investasi lan nyedhiyakake akses menyang jagad teknologi tinggi.
Investment plans
Profit Period
2190% 365 days
Options
Rating 4.19
Start date 2020-11-16 (16 days)
Minimum deposit 1
Referral program 5%, 2%, 1%
Site languages
Payment systems
Chat