Araya Mining
Description
Layanan kita nyedhiyakake penambangan cryptocurrency kanggo saben pangguna. Sampeyan ora prelu tuku peralatan larang maneh lan mbuwang wektu kanggo nyipta penambang Kita duwe akeh peralatan penambangan ing macem-macem negara. Kita nggunakake algoritma ETHASH, SHA-256 lan SCRYPT. Kanthi narik investor, kita bisa nambah gunggunge peralatan pertambangan.
Investment plans
Profit Period
2.5% 1 day
Options
Rating 4.05
Start date 2021-07-18 (9 days)
Minimum deposit 50.001
Referral program 7%, 2%, 1%
Payment systems
Chat