ANDROS
Description
andros.casino minangka platform profesional sing bisa nandur modhal ing kasino cicing ing Bahama. Wis digawe kanggo nyedhiyakake tarif suku bunga lan bathi jangka panjang. Sawise ndhaptar lan mlebu menyang akun sampeyan bisa nggawe investasi ing panel pangguna kanthi nggunakake Perfect Money, Payeer, Bitcoin lan akeh mata uang crypto populer liyane.
Investment plans
Profit Period
37.8% 18 days
57.5% 25 days
94.5% 35 days
Options
Rating 5.11
Start date 2020-11-19 (15 days)
Minimum deposit 10
Referral program 7%, 2%, 1%
Site languages
Payment systems
Chat