ALTERNEXT
Description
Alternext minangka penyedia layanan investasi-broker lan investasi dhuwit online. Alternext ngatur aset pribadi pribadi, rencana pensiun, akun kepercayaan, institusi lan perusahaan investasi. Prioritas utama perusahaan yaiku kasedhiyan maksimum layanan kanggo para investor kabeh level. Amarga profesionalisme para karyawan lan ngenalake teknik pasar saham canggih, kita bisa nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi kanthi biaya minimal. Kawicaksanan pangembangan lokal aktif saka Alternext ditujukan kanggo nyedhiyakake para klien ing bagean apa wae ing peta donya kanthi layanan sing kualitas apik kanggo entuk penghasilan investasi sing dhuwur. Keandalan perusahaan kita dipesthekake dadi anggota asosiasi profesional lan keterbukaan kanggo macem-macem peringkat independen. Strategi kita kanggo sukses yaiku pilihan investasi sing ati-ati, sing digabung karo fokus sektor sing kuat, supaya kita bisa menehi kualitas lan level dhukungan sing luar biasa. Mung butuh pirang-pirang taun kanggo nggayuh samubarang sing durung bisa ditindakake: kita wis nggawe perusahaan manajemen kekayaan universal sing produktif sing bisa nyedhiyakake layanan utama para klien kanthi kualitas paling dhuwur lan duwe investasi eksklusif produk
Investment plans
Profit Period
5% 1 day
6% 1 day
Options
Rating 3.47
Start date 2021-08-14 (41 days)
Minimum deposit 10
Referral program 5%
Payment systems
Chat